A noua excursie muzicala medieseana

La jumatatea lunii viitoare, un grup de noua copii din Medias vor pleca intr-o excursie muzicala in Germania. Elevii sunt de la Scoala Generala “Hermann Oberth” si Liceul “St.L.Roth”.

Excursia va dura o saptamana, iar elevii vor sustine concerte in Leipzig si Kohren-Sahlis. Edith Toth, care va fi insotitoarea grupului, mi-a spus ca este a noua experienta muzicala a elevilor medieseni, devenita deja o traditie datorita unui parteneriat cu domnul Christian Kühne. In cadrul proiectelor desfasurate in aceasta excursie, elevii medieseni vor participa la diferite activitati impreuna cu 50 de elevi din Germania. Detalii despre excursia din anul 2016 gasesti aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.