Nid de Poule, unplugged la Radio Ring (video)

Foto credit: Jens Fiedler

Inaintea concertului de la Gradina de Vara Traube, i-am avut invitati pe cei de la Nid de Poule la Radio Ring. Formatia venea direct din Timisoara, unde au avut primul lor concert in Romania. Chiar daca masina cu instrumente era inca pe drum, am intrat direct in studio cu Bille (vocal), Jurgen (contrabas) si Gerd  chitara). Doar Jurgen a avut contrabasul in masina, dar a fost mai mult decat perfect. Am povestit despre concertele lor in tara, de ce canta in limba franceza si despre albumul lansat in anul 2016.

A doua zi dimineata, am avut bucuria sa aflu ca Jurgen este prieten cu Oli Bott, de la Zmei3, si ca, o perioada, ei doi au cantat impreuna. La concert, Edith Toth m-a rugat sa fac oficiile de gazda.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.