Nicolae Tolea expune la Casa Schuller

Casa Schuller gazduieste la sfarsitul acestei saptamani vernisajul unei expozitii de pictura. Expune pe simeze Nicolae Tolea, pictor si restaurator de biserici.

Vernisajul este programat sambata, 10 august a.c., de la ora 11:00, iar mediesenii ii vor trece pragul pana in data de 24 august.

Nicolae Tolea a organizat in ultimii trei ani mai multe expozitii de pictura si icoane pe sticla, insa activitatea sa de pictor profesionist specializat in pictura si restaurare de biserici ortodoxe este una indelungata si extrem de prodigioasa si se intinde pe parcursul a aproape 40 de ani.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.