Muzeul Gazelor Naturale, activitate complexă dedicată Zilei Pompierilor din România

Muzeul Gazelor Naturale are în obiectivele sale promovarea industriei gazului natural dar, și realizarea de evenimente de responsabilitate socială prin care își propune informarea și responsabilizarea comunității. Documentarea, informarea, calitatea, responsabilizarea și performanța stau la baza stragiei de performanță durabilă, având un impact pozitiv asupra comunității și a mediului în care instituția își desfășoară activitatea.

Pompieri

În acest sens, Muzeul Gazelor Naturale realizează parteneriate cu diverse instituții de învățământ, instituții culturale, ONG-uri, asociații prin care organizează astfel de activități educative și culturale. Ziua Pompierilor din România este o sărbătoare care se marchează anual în data de 13 septembrie. În baza parteneriatelor încheiate cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu-Detașamentul de Pompieri Mediaș și Asociația Lupus Fortis Mediensis, în data de 14 septembrie a.c., începând cu ora 10:00, elevii vor participa la o activitate complexă dedicată Zilei Pompierilor din România.

Evenimentul va cuprinde:
Sesiune de informare referitoare la modalitățile de gestionare a situațiilor de criză;
Sesiune de informare în cadrul căreia vor fi menționate criteriile de selecție pentru a deveni un câine salvator;
Exerciții practice realizate de reprezentanții Detașamentului de Pompieri Mediaș împreună cu elevii voluntari;
Exerciții practice menite să exemplifice utilitatea câinilor de salvare și căutare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.