Music Nation Podcast În Odaie : SIXTEE SECONDS (video)

SIXTEE SECONDS sunt un duo proaspăt și consistent format din MODULE și NMG, care își propun să inunde ringul de dans global cu sunetul lor distinctiv. Aseara băieţii au fost invitati la Music Nation.

Modulul este din Timișoara, NMG este din București. După întâlnirea din toamna anului 2017 la unul dintre cele mai renumite rooftop-uri din Timișoara, Module și NMG au început să pună bazele conceptului Danzando, la începutul anului 2018 au organizat prima petrecere cu o atmosferă uitată de mult timp de oamenii din Timișoara.

Amandoi au făcut imediat o conexiune prin muzică și vibrațiile pe care le creează acestea, reusind sa combine sunetele deep tech si minimal, profunde și chiar ducând si catre un melodic techno cu inserții vocale care fac ca povestea fiecărui set să fie iubită iar si iar, astfel fiecare persoana de pe ringul de dans vrea să danseze până în zori.

Mai jos poti vedea si inregistrarile cu artistii care au mai fost invitati la In Odaie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.