Mediesenii sunt invitati sa stinga lumina si sa pedaleze

Reprezentantii Primariei Municipiului Medias ii invita pe medieseni sa se alature campaniei Ora Pamantului (Earth Hour) si sa stinga luminile, in data 24 martie, intre orele 20.30 – 21.30.

Totodata, ei sunt invitati, la ora 20.00, in Piata Corneliu Coposu, pentru a participa la un tur cu bicicletele, cu scopul de a promova ciclismul ca alternativa nepoluata de deplasare in oras, pe traseul Piata Corneliu Coposu – Str. C. Brancoveanu – Str. J. Honterus – Piata Regele Ferdinand I – Str. St. L. Roth – Piata Corneliu Coposu.

Toti participantii trebuie sa aiba bicicletele dotate pentru timp de noapte, sa poarte vesta reflectorizanta si casti de protectie. Cladirea Primariei Municipiului Medias va avea luminile stinse in intervalul orar 20.30 – 21.30. De asemenea, toti angajatii Primariei sunt incurajati sa faca acelasi gest si in locuintele personale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.