Mediesenii isi pot plati de azi impozitele si taxele

Mediesenii isi pot plati de azi impozitele si taxele aferente anului 2017. Plata se face la casieriile Directiei Fiscale Locale din cadrul Primariei Medias, in numerar sau folosind cardul bancar.

Persoanele care isi achita integral taxele si impozitele locale pana la data de 31 martie a.c., vor beneficia de o bonificatie de 8%, aprobata prin hotarare a Consiliul Local Medias. Programul casieriilor Directiei Fiscale Locale este: luni, miercuri si joi intre orele 8-16:30, marti intre orele 8-18 si vineri intre orele 8 si 12.30. Contribuabilii pot achita si online taxele si impozitele locale, prin intermediul platformei ghiseul.ro.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.