Mediesenii de la Code Warriors se pregatesc pentru noul sezon

Mediesenii de la Code Warriors se pregatesc pentru noul sezon. In perioada 15-21 iulie a.c.,elevii de la Liceul Teoretic St.L Roth au participat la  Tabara de robotica din Beclean.

“O saptamana plina de zambete, soare si prietenii a trecut pe nesimtite. Ne-am bucurat sa imbinam cursurile, care ne-au ajutat sa ne pregatim pentru sezonul urmator, cu distractia si bucuria de a crea noi conexiuni.

Atat cursurile tehnice, cat si cele nontehnice ne-au determinat sa ne scoatem telefoanele si sa luam neincetat notite pentru colegii nostri de acasa, cu dorinta sa aplicam tot ce am invatat de la persoanele dedicate care ne-au indrumat, dar si de la echipele cu experienta care ne-au inspirat.

Vrem sa multumim : Esentza Robotics Esentza Revolution si BRD FIRST Tech Challenge Romania pentru ocazia incredibila pe care ne-au oferit-o prin organizarea acestei tabere.  Asteptam cu nerabdare noul sezon cu toate provocarile lui”, spun Code Warriors.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.