Mediesenii, calificati la etapa nationala BRD First Tech Challenge

Ambele echipe de robotica ale Liceului Teoretic “St. L. Roth” s-au calificat la etapa nationala care ca avea loc la Cluj-Napoca in perioada 27-29 martie a.c..

In perioada 7-9 februarie a.c., Liceul Teoretic “Stephan Ludwig Roth” a participat cu doua echipe la etapa regionala a competitiei BRD First Tech Challenge, organizata la Cluj-Napoca.

Cele doua echipe au jucat cate 6 meciuri in decursul zilelor si in final echipa Code Warriors s-a clasat pe locul 4 din cele 43 de echipe si s-a calificat direct in semifinala. si-au ales ca echipe aliate pe colegii din liceul lor din echipa The Resistance si echipa Kronbot din Brasov, impreuna cu care au castigat semifinala si au jucat finala.

In plus, cele doua echipe au obtinut si cate un premiu din partea juriului. Echipa Code Warriors a castigat premiul 3 la cea mai importanta categorie din concurs, Inspire Award, premiu care atesta recunoasterea din partea juriului pentru echipa care a avut performante deosebite la fiecare departament in parte : mecanica, programare, caietul tehnic, activitati nontehnice. Echipa The Resistance a obtinut premiul 2 la categoria Control Award pentru departamentul de programare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.