Mediesenii au donat peste 450 kg de alimente

Mediesenii au donat peste 450 kg de alimente greu perisabile in cadrul campaniei „Fii Darnic, Fii Solidar, Fii Bun ” organizata de Crucea Rosie Subfiliala Medias.


„Timp de mai bine de o luna de zile, cu sprijinul magazinelor Konsta Splendid am desfasurat Campania „Fii Darnic, Fii Solidar, Fii Bun”, in cadrul careia s-au donat alimente greu perisabile.
Cu ajutorul dumneavoastra, al celor care v-ati gandit si la cei aflati in dificultate in aceasta perioada si ati lasat cate un kg de ulei, faina, zahar, orez, dulciuri sau ce ati considerat ca ar fi necesar in cosurile aflate in magazinele Konsta Splendid, au fost distribuite peste 450 kg alimente.
Astfel, 42 de familii din Medias, Tarnava, Copsa Mica, Buzd si Ighisul Nou – persoane considerate vulnerabile in aceste momente aflate in izolare/autoizolare, familii monoparentale, persoane varstnice cu venituri mici, persoane singure- au beneficiat de cate un pachet de aproximativ 10 kg de alimente de baza si produse de igiena personala.
Pentru ca activitatea noastra continua, ne puteti sprijini cu orice suma in contul:
Crucea Rosie Romana, Filiala Sibiu, Subfiliala Medias, BCR
cont Lei: RO 61 RNCB 0232 0360 6293 0001
cod Swift: RNCBROBU”, este mesajul organizatorilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.