Medieseni participanti la Gala Benefit Week din Olanda

Doi rezidenti ai Centrului de Integreare prin Terapie Ocupationala Medias participa in aceste zilele la Gala Benefit Week din Olanda. Moldovan Ramona si Ucu sunt doi din cei patru finalisti United By Music Romanian, care reprezinta tara nostra la Gala Benefit Week din Dordrecht, Olanda.

Timp de cinci zile sunt concerte live alaturi de cantareti si formatii din Rusia, Corea de Sud, Belgia, Ungaria, Norvegia, SUA si desigur Olanda, tara organizatoare a evenimentului.

In anul 2019 United By Music celebreaza 13 ani de activitate. Totul a inceput in anul 2006 cand Joris van Wijngaarden si Candye Kane au organizat un eveniment musical in care muzicieni de marca au cantat alaturi de cantareti persoane cu dizabilitati. Au realizat atunci ca muzica face ca aceasta linie imaginara intre abilitate si dizabilitate sa dispara.

 Acum United By Music este o organizatie internationala care promoveaza persoanele cu dizabilitati cu talent muzical si le ofera sansa de a canta in public.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.