Medieşeanul Dodo Mesaroş şi proiectul său de Wild Cooking (video)

După o carieră în radio şi televiziune, medieşeanul Dodo Mesaroş are un proiect nou. Am mai scris şi vorbit despre proiectele sale dar acum este momentul să ne spună despre cel de Wild Cooking.

 

Videoclipurile sale realizate gătind în natură au început să aibă succes pe internet.

„Pasiunea pentru gătit cred că a existat tot timpul și am moștenit-o de la mama. Nu rețin un moment cheie când m-am trezit că asta îmi place, știu doar că întotdeauna mi-a plăcut să meșteresc prin bucătărie, pur și simplu mă relaxează și nu este o corvoadă. Faptul că mă joc și îmi vin idei, fără vreun efort extraordinar, m-a determinat să studiez în sensul ăsta și ulterior să îmi aduc aportul în producții video”, spune Dodo, care maine de la ora 19:00 o sa fie unul dintre invitaţii mei la Interviurile Mediaş News.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.