Medieşeanul Costel Popa şi-a lansat cântecul “Ardealu-i pământ sfânt” (video)

Medieşeanul Costel Popa şi-a lansat în această seara un nou cânte şi videoclip. Este vorba de cântecul “Ardealu-i pământ sfânt”.

Așa cum am promis, iată, aduc în fața dumnevoastră, un cântec NOU, compus în întregime de mine așa cum v-am obișnuit. Dacă până acum am cântat despre ARDELENI ca și oameni (OM CA ARDELEANU’ NU-I PE FAȚA PĂMÂNTULUI), sau despre mâncarea și băutura preferată a ardelenilor (SFÂNTĂ-I SLANA BUNĂ-I CEAPA, DA’ PĂLINCA-I LEACU’ NOST’), prin acest nou cântec, doresc să îmi exprim dragostea pe care o port în suflet pentru ARDEALUL MEU ca și ENTITATE, deoarece în Ardeal m-am născut, în Ardeal trăiesc și datorită Ardealului sunt omul care sunt. De aceea, pentru mine, ARDEALUL – GLIA STRĂMOȘILOR noștri DACI este SFÂNT și SFÂNTĂ și subliniez, eu dintotdeauna m-am considerat DAC și nu corcitură de daci cu romani cum ne învață istoria puțin cam falsă, a românilor.

Filmarea a fost realizată la OARBA de MUREȘ. Multumesc din suflet, ca de fiecare dată, celui care dă viață trăirilor mele sufletești cele mai intense exprimate prin cântec, în formatul video pe care voi il vizionați acum, prietenul meuTomoiaga Cosmin’, spune Costel.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.