Medieseanca Iulia Ghidiu prezinta emisiunea Kids`Blitz la Napoca FM

Medieseanca Iulia Ghidiu prezinta emisiunea Kids`Blitz la postul de radio Napoca FM. Iulia si-a inceput activitatea la postul de radio Napoca FM in luna septembrie a anului trecut, continuand activitatea de trei ani si jumatate de la Medias in acest domeniu.
“Realizez si moderez Kids`Blitz, o emisiune dedicata celor mai mici dintre noi, dar si parintilor, bunicilor…! Emisiune pe care o puteti asculta in fiecare sambata dimineata, de la ora 9, si duminica, in reluare, de la aceeasi ora. O emisiune tonica, amuzanta, in care jonglez cu rubrici interesante si atractive, de la istorioare depanate usor din caierul timpului, in glasul povestitorului, la curiozitati de tot felul, recomandari de lectura, evenimente de neratat in Cluj sau in imprejurimi si, desigur, nu uitam nici de portia de ras, absolut necesara unui format in slujba divertismentului!
Buna parte din editii sunt privilegiata sa am alaturi de mine in studio invitati de seama, fie ca stau de vorba tocmai cu cei mici, fie cu pedagogi, profesori, educatori, psihologi sau chiar tineri iubitori de natura si pentru care intoarcerea in copilarie este ceva de-a dreptul fascinant.
Si, pentru ca tacamul sa fie complet, intre toate acestea, presaram si muzica buna, in spiritul strengaresc si inocent al emisiunii! Iarna trecuta, am avut fericita ocazie de a fi reporter din partea Napoca FM, cu prilejul targului de Craciun organizat la Cluj-Napoca in Piata Unirii. Am stat de vorba cu organizatorii Casutei lui Mos Craciun, devenita deja o traditie in cadrul acestui targ anual de sarbatori, cu protagonistii diferitelor ateliere, artizanii si copii dornici sa invete o serie de mestesuguri interesante.
Imi place mult ceea ce fac, o fac cu drag, cu drag de copii si de copilarie… Ma face sa retraiesc acesti ani, practic, in fiecare weekend! Si, desigur, iubesc munca in radio, la modul general! Mai bine zis, nu as numi-o munca, i-as spune pasiune, un acasa unde ma simt in elementul meu, ori de cate ori intru in studio! Imi doresc ca dialogul nostru pe undele radioului sa fie intotdeauna unul care sa bucure, sa destinda, sa informeze publicul, ma dedic acestui scop cu fiecare editie.
Va invit calduros sa ne petrecem diminetile de weekend impreuna pe Napoca FM 102, 2 sau online, pe napocafm.ro, sambata si duminica, de la ora 9! Si va urez, asemeni micilor mei ascultatori: ”Salutari strengaresti!”, spune Iulia Ghidiu.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.