Mediaş: Ceremonialuri militare și religioase dedicate Zilei Eroilor

Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Unitatea Militară 01810 Mediaș și reprezentanți ai cultelor religioase din oraș, au omagiat și în acest an „Ziua Eroilor“, în data de 25 mai 2023.

Evenimentul, la care au luat parte aproximativ două sute de persoane,  s-a desfășurat la Cimitirul Eroilor din municipiul Mediaș, în prezența reprezentanților instituțiilor publice, cultelor religioase, partidelor politice, structurilor militare, societăților comerciale, unităților de învățământ din municipiu, dar și cu participarea medieșenilor care au dorit să aducă un omagiu tuturor eroilor neamului.

Momentul a fost marcat printr-un ceremonial militar – religios, dedicat tuturor celor care, de-a lungul istoriei noastre, s-au jertfit pentru apărarea integrității și a valorilor națiunii române.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.