Mediaș : Ceremonialuri militare, religioase și civile dedicate Zilei Eroilor

Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Unitatea Militară 01810 Mediaș și reprezentanți ai cultelor religioase din oraș au omagiat și în acest an „Ziua Eroilor“, în data de 2 iunie 2022.

Evenimentul s-a desfășurat la Cimitirul Eroilor din municipiul Mediaș și a fost marcat printr-un ceremonial militar – religios și civil dedicat tuturor celor care, de-a lungul istoriei noastre, s-au jertfit pentru apărarea integrității și a valorilor națiunii române.

La manifestare au participat reprezentanții instituțiilor publice, cultelor religioase, partidelor politice, structurilor militare, societăților comerciale, ai unităților de învățământ din municipiu, dar și medieșeni care au dorit să aducă un omagiu eroilor neamului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.