Marius Matache revine la Mediaş

La 10 ani de la primul “descălecat” în Mediaș, Marius Matache se întoarce în “Cetatea Luminii” pentru un concert – avanpremieră a albumului său cu numărul 4, Experimental, ce va apărea în toamna acestui an, într-o primă fază pe platformele de streaming.

Pentru realizarea acestui album, Marius Matache a colaborat cu mai mulți textieri – Sorin Poclitaru (și aici partea leului, cu 6 piese), Loredana Tudor-Tomescu și, în premieră, Vasile Ciorogar și Daniel Ioniță. Nu vor lipsi însă nici piesele ce l-au făcut pe artist un apropiat al orașului de pe malul Târnavei, precum Colind pentru prieteni, Bormașina sau Azi plouă.

De-a lungul timpului, fiecare din albumele sale a primit o lansare la Mediaș (ba chiar la HOINAR prin Piața Matache, Mediașul a găzduit primul eveniment de lansare din turneu), toate primite foarte bine de iubitorii de folk din zonă.

 Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro și costă 30 de lei cumpărate în avans sau 40 de lei în ziua concertului, la intrare.”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.