Mâine începe Sibiu Sounds Festival 2020

Mâine, 11 septembrie a.c., începe ediţia a treia Sibiu Sounds Festival 2020. Concertele LIVE ale celor 19 trupe și artiști se vor auzi timp de 3 zile în Habermann Markt, iar muzica lor originală, cu etichetă #madeinSibiu, va răsuna timp de peste 10 ore.

Găsiți mai jos programul pe zile al concertelor.

ţ :

Accesul se face începand cu ora 17:00, în limita locurilor disponibile, pentru a pătra siguranța publicului în condițiile actuale. Chiar dacă vreți să vedeți o trupă în mod special, vă recomandăm să veniți din timp pentru a prinde loc. În felul acesta îi veți susține pe toți și ne veți mulțumi la final pentru muzica bună descoperită.

Evenimentul respectă toate măsurile de siguranță și distanțare fizică. Distanțarea socială nu o susținem. Din contră, credem că este mai important ca oricând să rămânem alături unii de alții!

Recomandăm purtarea măștilor de protecție în zona evenimentului, folosirea dezinfectanților și păstrarea unei distanțe rezonabile față de alte persoane.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.