Let’s do it, Mediaș, ediția 2022

Primăria Municipiului Mediaș va organiza în data de 24 septembrie 2022, începând cu ora 9.00, o nouă ediție a ,,Let’s do it, Mediaș !’’. Evenimentul constă într-o amplă acțiune de curățenie și toaletare a zonelor verzi și de agrement ale orașului, în scopul menținerii unui mediu înconjurător cât mai curat.

La această activitate vor participa elevi ai școlilor gimnaziale din municipiul Mediaș, însoțiți de cadre didactice, membrii ai diveselor ONG-uri și instituții publice din municipiul Mediaș precum și alte persoane interesate. Zonele care vor face obiectul acțiunilor de ecologizare și toaletare din acest an, sunt: Hula Baznei, Heleșteu, Barajul Ighiș, Wevern, Izvorul Dorului, Greweln, Binder Bubi și ieșirea spre localitatea Buzd.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.