Lansarea volumului “Prabusirea mitului Securitatii”

Mediesenii sunt invitati la lansarea cartii ,,Prabusirea mitului Securitatii. Adevaruri ascunse despre generalul Iulian Vlad si istoria Securitatii regimului comunist din Romania „.  Este o carte din istoria recenta, construita de doi istorici foarte cunoscuti pentru preocuparile cercetarii evenimentelor istorice din decembrie 1989, cu toate fatetele ei ascunse, cetatenilor ”obisnuiti” in scopul descoperirii de fiecare, a ADEVARULUI asupra evenimentului numit oficial ,,revolutia din decembrie ,89.

Autorii, profesor universitar dr. Corvin Lupu si profesor universitar general (r) SRI dr. Cristian Troncota, vor sustine prezentarea si dezbaterea informatiilor cercetate si prezentate in cartea ce va fi lansata la Medias, in data de 31 octombrie a.c., de la ora 17.00,  la Muzeul Gazelor Naturale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.