Lansarea albumului de debut Monday Shadows

Vineri, 26 februarie a.c. este programată lansarea albumului de debut al formaţiei Monday Shadows. Evenimentul are loc online, de la ora 18:00, materialul o să fie disponibil pe toate platformele online de streaming.

“Înregistrările au avut loc la două studiouri din Cluj-Napoca, colaborări începute de mai multi ani de zile: A. P. Road Studio şi Liveset Recoring Studio. Albumul o sa fie disponibil pe toate platformele online de streaming, cât şi în format fizic, după lansarea oficială. Se lucrează şi la un viitor videoclip la una din piesele de pe album.”, mi-a spus medieşeanul Ovidiu Crişan, care este bateristul formaţiei.

Pe Ovidiu Crişan l-am avut invitat la Interviurile Medias News Blog. Înregistrarea se poate vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.