Lansare de carte Romulus Boieru

Romulus Boieru isi lanseaza cel de-al treilea volum de poezii. Medieseanul, care si-a facut debutul editorial in urma cu doi ani, isi lanseaza in aceasta luna cartea “Flori de matraguna” vol. III. – La rascruce de timpuri. Stilul poetic al lui Romulus Boieru surprinde din nou prin diversitatea temelor si expresiei artistice, in cele peste 300 de pagini cititorul fiind purtat de la poemele lirice cu tematica clasica pana la satira, pamflet si epigrama, cu tematica social-politica actuala. 

Romulus Boieru sr

Volumul semnat de Romulus Boieru apare cu ajutorul Directiei pentru Cultura Medias, care in zilele viitoare va anunta ziua si locul lansarii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

19 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.