Lansare de carte cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului

Cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului va avea loc un eveniment dedicat acestei zile, în data de 7 iunie 2021, la Muzeul Gazelor Naturale. Acțiunea va începe la ora 11:00 prin alocuțiunea domnului Feri Teglaș-Președinte al Asociației Dianthus Mediaș, care le va vorbi copiilor despre mediul înconjurător și cum să fie mai aproape de natură, iar de la ora 11:20 va avea loc lansarea de carte a primului volum intitulat ,,Cu familia prin România’’ a domnului Chisăliță Dumitru.

În cadrul acțiunii, realizate în incinta Muzeului Gazelor Naturale, se vor respecta prevederile legale emise la nivel național în ceea ce privește măsurile de protecție sanitare împotriva COVID-19.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.