La Tirnava: pregatiri pentru Ziua Recoltei

Locuitorii Comunei Tirnava vor marca, la sfarsitul saptamanii viitoare, cea de-a cincea editie a Zilei Recoltei. Cu aceasta ocazie, gospodinele isi vor putea umple camarile cu produse comercializate la pret de producator. Programul evenimentului este presarat cu activitati pentru toate gusturile.

De la expozitii de animale si produse traditionale, pana la concursuri de toamna, cel mai asteptat fiind, in fiecare an, „Ceaunul Tirnavei”, unde cei mai priceputi bucatari se vor intrece la pregatirea celui mai bun ceaun.

Un alt concurs asteptat de catre localnici este “Cel mai bun vin din Tirnava”, insa nu vor lipsi standurile cu legume si fructe ale producatorilor locali sau din judet, dar nici programul artistic care va fi sustinut de interpreti precum: Angela Musca & Sergiu Pascalau, Luminita Dejan & grupul vocal “Mugurasii de pe Tirnava”, Ionela Morutan sau Ansamblul folcloric “Cununa Agnita”.

Ziua se va incheia cu traditionalul foc de tabara si momentul mult asteptat, lansarea lampioanelor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.