La Clubul de Lectura se discuta azi despre poezie

Membrii Clubului de Lectura din Medias discuta azi despre poezie. Clubul de Lectura se intruneste lunar, la Sinagoga Medias, de la ora 18:00.

“La Clubul de Lectura din martie va invitam sa discutam despre poezie – tehnici, stiluri, poeme preferate, dar si sa ne exersam talentul (mai mult sau mai putin ascuns) de a compune versuri. 21 martie este Ziua Internationala a Poeziei, o zi stabilita de UNESCO pentru a sarbatori abilitatea unica a poeziei de a capta creativitatea mintii umane. Cu aceasta ocazie se incurajeaza traditia orala straveche a recitalurilor de poezie, invatarea tehnicilor de scriere de poezii, initierea unui dialog dintre poezie si alte forme de arta, cum ar fi teatrul, dansul, muzica si pictura. Poezia nu este o forma „imbatranita” de arta, ea se reinventeaza si se adapteaza conditiilor moderne, pentru a continua sa exprime aspecte profunde ale identitatii noastre”, anunta Anda Reuben, organizatoarea evenimentului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.