Krypton cântă din nou la Rock&Bike, în Sibiu

Prietenii de la Krypton cântă din nou la Rock&Bike, în Sibiu. Concertul este sâmbătă. 18 martie a.c., de la ora 21.00. Invitati: Re-Born.

KRYPTON se afla în turneu de promovare a albumului Vremuri Gri care conţine 10 piese. Acest material reprezintă un story- rock descris ca fiind decupat dintr-o realitate trăită de fiecare dintre noi, în vremuri grele-” Vremuri Gri” Albumul reprezintă un fir epic cu inserții poetice, recitate de actori importanţi ai teatrului românesc, personalităţi marcante din spaţiul cultural.

Eugen Mihăescu împreună cu colegii săi de trupă vă aşteaptă pe toți fanii grupului din vremurile de odinioară dar şi pe cei mai tineri rockeri.

Bilete se găsesc la intrare în seara evenimentului. Preţ 60 lei.

Un interviu cu Krypton la Interviurile Mediaș News poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.