Judetul Sibiu este promovat la Targul de Turism al Romaniei

In perioada 16-19 februarie judetul Sibiu este promovat la Targul de Turism al Romaniei de la Bucureşti, pe un stand de 60 m.p. La targ participa, de asemenea, reprezentanti ai Muzeului ASTRA, Centrul de Informare Turistica Avrig, ghizi si operatori turistici din intreg judetul. In prima zi a targului standul Sibiului a fost vizitat de peste 700 de persoane.

La standul Sibiului vizitatorii primesc informatii despre multitudinea posibilitatilor de petrecere a timpului liber la Sibiu, in destinatiile culturale urbane, pe itinerariile rurale, pe traseele de drumetie şi de bicicleta. Reprezentantii Muzeului ASTRA aduc noutatile ofertei culturale, evenimentele, activitatile turistice si animatiile special pregatite pentru anul 2017, cand celebreaza 50 de ani de la deschiderea Muzeului in aer liber pentru marele public.

La tombola standului pot fi castigate premii de vacanta la Muzeul ASTRA, in centrele de agrement din Paltinis, vizite la bisericile fortificate şi intrari la evenimente gastronomice.

Targul de Turism al Romaniei reprezinta locul de intalnire cu vizitatori individuali in cautarea destinatiei de vacanta, cu agentii de turism, parteneri institutionali si cu media de specialitate.

In contextul in care Sibiul va fi Regiune Gastronomica Europeana in anul 2019, la stand sunt promovate evenimentele, excursiile si circuitele culinare, pe langa atractiile consacrate şi ofertele operatorilor turistici. Vizitatorii standului au ocazia de a degusta produse energizante marca „Din Hartibaciu, cu drag” si 11 tipuri de miere din destinatiile de ecoturism Marginimea Sibiului si Colinele Transilvaniei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Era interesant să aflăm cu ce oferte s-a prezent la târg Mediașul. M-a sunat un prieten din București care fiind la târg a ținut să-mi transmită nemulțumirea sa că nu era promovată Casa Oberth măcar printr-un pliant, el fiind un mare fan al ilustrului savant.
    Dacă ne lăudăm numai cu ofertele de cazare și nu răspundem inclusiv la întrebarea „ce se poate face în Mediaș”, nu realizăm mare lucru. Mediașul va rămâne pentru turiști mereu numai o destinație de tranzit pe traseele deja consacrate, respectiv un popas de câteva ore între Sibiu și Sighișoara. Păcat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.