Iulia Teodora Lepadat, premiata la Festivalul International „Capitala Muzicala

Medieseanca Iulia Teodora Lepadat a fost premiata la Festivalul International „Capitala Muzicala”, care a ajuns la cea de-a VI-a editie, si s-a desfasurat in perioada 31 august – 2 septembrie a.c..

La Sala Thalia, peste 130 de tineri din tara si din republica Moldova sau intrecut în talent, în cadrul acestei editii. Ei au concurat la cele 4 sectiuni ale festivalului: Muzica Pop, Folk, Clasica instrumentala si Muzica Populara.

Mediasul a fost reprezentat de interpreta de muzica populara Iulia Teodora Lapadat  de la  Clubul Copiilor, care a luat premiul intai la Sectiunea de Interpretare Muzica Populara. Eleva este coordonata de prof. Claudiu Simon.

Presedintele juriului a fost compozitorul Horia Moculescu. Alaturi de el si  alte nume cunoscute la nivel national dar si profesori de muzica si interpreti din Sibiu: soprana Felicia Filip-Director al Operei Comice pentru Copii, compozitorul Mihai Alexandru (autorul piesei castigatoare „Eurovision” Romania 2017), tenorul Cristian Mihailescu, compozitorul Nicolae Caragia, cantautorul Radu Pietreanu, Ileana Vieru jurnalist Radio „Antena Satelor”, Rodica Tulbure jurnalist Radio Cluj, Prof. Emese Kalman, Prof. Sanda Vulcu (Liceul de Arta Sibiu), interpretul Mihai Marginean, instrumentistul Cosmin Curtean, Mario Niculescu (castigatorul editiei a III-a, 2015) si, nu în ultimul rand, artista N I C O Matei cea care a sustinut si un recital.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.