Irina Margareta Nistor revine la Medias

Criticul de film Irina Margareta Nistor revine maine la Medias. Dupa mai multe participari la MECEFF (Medias Central European Film Festival ) Irina Margareta Nistor vine alaturi de CELLOFUN pentru un cine-concertul “Studentul din Praga”, ce este programat de la ora 21:00, in curtea Bisericii Evanghelice Sfanta Margareta. Detalii despre cine-concert ai aici.

Sub regimul comunist Irina Margareta Nistor a lucrat ca translator pentru TVR, si este cunoscuta pentru dublarea in secret a peste 3000 de filme inregistrate pe casete video si aduse din Vest. Domnia sa este decorata cu Medalia Carol I.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.