Interviu cu Adrian Herescu (Formatia Magic)

Fostul colaboratorul al formatiei Magic, Adrian Herescu, a poposit zilele trecute la Medias. Adrian locuieste momentan in Spania, dar a tinut sa ne cunoastem personal si sa-mi povesteasca detalii despre evolutia sa, timp de un an de zile, in formatia condusa de Paul Wolf, care luna trecuta a implinit 50 de ani de la infiintare.

Am discutat mai bine de o ora despre cantarile de la Bucuresti si momentele de neuitat ale tanarului in sezonul petrecut la mare cu formatia, cantand la Hotelul Dacia.

Ziua s-a incheiat perfect, cu o intalnire intre doi fosti membrii ai formatiei Magic. I-am pus fata in fata pe Adrian Herescu, baiatul de la orga, cu Lutz Connert, primul baterist al formatiei, din perioada desfasurata la Medias.

Adrian a realizat si o varianta cu subtitrarea in limba engleza a interviului. 

Adrian Herescu, „The Keyboard Boy”- Interview Medias News from Vlad Herescu on Vimeo.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.