Interviu cu actorii Elena Ivanca si Ioan Isaiu (video)

Vineri seara, am avut placerea sa vad piesa de teatru “Cine spala oala de mamaliga?”, la Joben Club and Lounge. A fost o repetitie cu public a spectacolului care ii are in distributie pe actorii Elena Ivanca si Ioan Isaiu si pe medieseanca Edith Toth, regizat de Camelia Hancu.

Edith Toth asigura partea muzicala a acestui proiect, despre care am si realizat un interviu dupa spectacol. Elena si Ioan mi-au spus ca s-au indragostit de burgul nostru si vor reveni la toamna pe scena Salii Traube. In acest sfarsit de saptamana, “Cine spala oala de mamaliga?” a fost prezentat la Fringe Festival, in Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.