Interviu cu actorii comediei „Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii” (video)

Mediașul a găzduit ieri, 14 februarie a.c., avanpremiera celei de-a treia părți a binecunoscutei comedii „Pup-o, mă!“, intitulată „Ouăle, franceza și ardelenii“, un film de Tudor Botezatu. La evenimentul care a avut loc la Sala Traube au participat actorii Alin Panc, Sandu Pop, Cristina Cepraga și  Maria Văcariu.

După ce actorii au introdus publicul în atmosfera filmului, am făcut un scurt interviu cu Alin, Sandu și Cristina, și am aflat câteva detalii despre ultima parte a acestei trilogii.

La finalul proiecției medieșenii au aplaudat intens, semn că filmul este din nou pe gustul publicului amator de comedie.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.