Inscrie-te la Scoala Postliceala AUXILA Medias!

Lucrand in domeniul medical poti aduce o schimbare in vietile oamenilor si ai sanse foarte mari sa iti gasesti un loc de munca, care sa te satisfaca pe toate planurile.

In urma cu cateva zile Scoala Postliceala Auxila Medias a inceput inscrierile pentru anul de invatamant 2019 -2020. Cei care isi doresc sa urmeze o cariera in domeniul sanatatii se pot inscrie la urmatoarele specializari: asistent medical generalist sau asistent medical de farmacie. Inscrierile se fac de luni pana vineri intre orele 9 si 17, la secretariatul scolii din str. Metanului nr.1 (in incinta SNG Medias).

Scoala face parte din holingul german “Auxila”, prezent in toata Europa. Corpul de cadre didactice este foarte bine pregatit profesional si dedicat actului educational. Din anul 2014 au fost pregatiti peste 400 de elevi, care au oportunitatea de a lucra oriunde in Uniunea Europeana, dar si obtinerea unor burse de studiu cu posibilitatea angajarii la absolvire.

 

Scoala are ca parteneri : Spitalul Municipal Medias, Spitalul Municipal Tarnaveni, Centrul Medical de Elita, Centrul Medical “Dr.Vladutiu”, Farmaciile Apoteka, Unitatea de Asistenta Medico – Sociala Medias si Crucea Rosie Subfiliala Medias.

Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0269.832.303 sau accesand www.scoalaauxila.ro

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.