A incetat din viata profesoara Inge Jekeli

Azi a incetat din viata doamna profesoara Inge Jekeli. Inge Jekeli s-a pensionat in 1988, dupa 35 de ani de activitate la catedra. Dar in 1994 a preluat conducerea Scolii „Hermann Oberth” din Medias, care dispune si de internat; a condus lucrarile de renovare a scolii din curtea bisericii evanghelice.

In acest an, se implinesc 20 de ani de cand doamna profesoara Inge Jekeli a fost distinsa cu Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania. Dupa 45 de ani de activitate in invatamant si pentru angajarea sa sociala, ea a fost distinsa cu Ordinul de merit al R.F.G. La 6 noiembrie 1997, distinctia i-a fost inmanata de consulul general german de la Sibiu, Arnulf Braun.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. nu stiu daca este cetatean de onoare ; daca nu ar merita acest titlu post mortem .A fost indirect si profesorul meu , un om de o tinuta deosebita . DUMNEZEU sa o odihneasca in pace

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.