Hraneste un zambet, editia 2018

Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Medias si Primaria Municipiului Medias organizeaza, incepand de azi, 26 noiembrie a.c., o noua editie a companiei umanitare ,,Hraneste un zambet”.

 

Sub egida campaniei ajunse la cea de a XVI-a editie, peste 3000 de copii cu rezultate excelente la invatatura, insa cu o situatie materiala precara, au avut parte, in anii precedenti, de sarbatori calduroase si imbelsugate prin prisma donatiilor.

Astfel, in perioada 26 noiembrie – 20 decembrie a.c.,, mediesenii sunt invitati sa se alature miscarii caritabile donand alimente neperisabile si produse de igiena in cosurile amplasate la iesirea din supermarketurile si hypermarketurile partenere.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.