Helmuth Knall la Interviurile Mediaş News Blog (video)

Deseara de la ora 19:00 ne vedem la Interviurile Medias News Blog cu profesorul Helmuth Knall. În prima zi a lunii noiembrie a avut  loc la Mediaș o dublă aniversare. S-au împlinit 150 de ani de la deschiderea școlii agricole din Mediaș, și începerea activității tipografiei G. A. Reisenberger.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

2 comentarii


  1. Felicitări pentru amândoi. Temele abordate sunt extrem de interesante. Ele fac parte din istoria orașului nostru. Vreau să menționez că imaginile privind clădirile școlii sunt reproduceri după carți poștale ilustrate vedchi. Eu le-am prezentat într-un panou expus la recenta expoziție de la Casa Schuller cu ocazia Weinfest 2021.


  2. Multumim! Sper ca spre finele acestui an sa mai am placerea sa va am din nou invitat la Interviurile Medias News Blog.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.