Hanul Greweln a intrat in administrarea SN DECO

Incepand de zilele trecute Hanul Greweln din Medias a intrat in administrarea grupului de firme SN DECO. Licitatia a fost castigata de catre firma Dobenmar, care face parte din concernul SN DECO, iar lucrarile pentru reamenajarea hanului sunt in plina desfasurare. Redeschiderea hanului este preconizata la mijlocul lunii viitoare.

In urmatorii cinci ani, Uwe Draser intentioneaza sa investeasca apoximativ 150.000 de euro, in dezvoltarea restaurantului si a tuturor celorlalte parti componente ale Hanului Greweln, dorind sa readuca hanul la popularitatea la care a fost odinioara.

    Schita viitorului Han Greweln.

Angajatii firmelor din cadrul concernului vor beneficia zilnic de o masa calda realizata in bucataria restaurantului, iar ceilalti medieseni sau turistii aflati in orasul nostru se pot bucura de meniurile oferite de chef Tiberiu Csiszer, din gastronomia romaneasca, saseasca si maghiara.

Alte detalii am aflat de la Ovidiu Stoica, managerul hanului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. Jos palaria de ce sa facut la Han , primele 2 luni de dupa rederschidere au fost super OK, dar de 2 saptamani lasa de dorit mancarea , stie cineva ce sa intamplat ?


  2. au plecat profesionistii !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.