Guest post Vasile Marculet

Zilele trecute Adrian Andrei Rusu a postat pe facebook “o dedicatie’” lui Vasile Marculet. Pentru ca Vasile Marculet nu are cont de facebook, mi-a trimis raspunsul.

Vasile Marculet

Va multumesc, d-le Rusu, pentru dedicatia speciala, pe care mi-ati facut-o. Am atasat-o raspunsului meu pentru a putea vedea oricine despre ce este vorba. Ma vad insa obligat sa v-o amendez din punct de vedere stiintific pentru ca din dorinta d-voastră furibunda de a ma jigni ati dat dovada de superficialitate in documentare si v-au scapat cateva aspecte”. Materialul integral aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

16 comentarii


  1. Sunt adânc mișcat. Sunt convins că de acum încolo, tot ceea ce veți scrie despre Mediaș va fi scris mult mai atent și mai consistent. Pur și simplu pentru faptul că există cineva care vă urmărește cu mare atenție.


  2. Uau, doar atât domnule Rusu? Pe dv o să vă urmărească mai mulți, din ce în ce mai ATENȚI! Direcționați-vă veninul în altă zonă, faceți ceva pozitiv pentru Mediaș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.