Galerie foto: Săptămâna Națională a Voluntariatului, marcată în Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș desfășoară în perioada 15 – 18 mai 2023 o serie de activități pentru a marca „Săptămâna Națională a Voluntariatului“. La nivel local, cu ajutorul voluntarilor din oraș și al reprezentanților UM 01810 Mediaș, sunt organizate acțiuni de igienizare și înfrumusețare la Cimitirul Eroilor din localitate, în fiecare zi din perioada amintită. În mod concret, toate persoanele implicate vor desfășura activități care constau în curățarea întregii zone, vopsirea balustradelor, a băncilor și a gardurilor, precum și plantarea de flori.

Evenimentul „Săptămâna Națională a Voluntariatului“ se desfășoară anual, la nivel național și este un bun prilej de a mobiliza cât mai multe instituții și organizații pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul întregii comunității și pentru a recunoaște public meritele și activitatea voluntarilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.