Galerie foto : Introducere în permacultură

In perioada 18-19 iunie a.c., a avut loc cursul de „Introducere in permacultura” organizat in cadrul proiectului „Promovarea permaculturii în rândul copiilor prin ateliere de grădinărit în sera didactică“, implementat de Colegiul Scoala Nationala de Gaz și Asociația de Turism și Ecologie DIANTHUS, finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România prin programul „Spații verzi”. Cursul a fost susținut de domnul Radu Crăciun, formator, grădinar și designer de permacultură, membru fondator al Asociației Române de Permacultură și doamna Cristina Coliș, arhitect, designer de permacultură și secretar al Asociației Române de Permacultură.

Desfășurat pe parcursul a două zile, cursul a cuprins informații teoretice dar mai ales aspecte practice legate de etica și principiile permaculturii, gradinaritul organic, alegerea locatiei grădinii, biomasa vie, solui și mulciuri, compostare, familii botanice, rotația culturilor și așa mai departe.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.