Galerie foto: ARTmania Festival 2018 – Ziua a doua

Si la editia din acest an, Medias News Blog a fost acreditat la ARTmania Festival. Gina Stef a fost prezenta la eveniment si a pregatit cateva galerii foto. Azi postez galeria cu fotografiile din a doua zi a festivalului.

“A doua zi de festival a inceput in forta cu cei de la Distorted Harmony, iar Zeal&Ardor ne-au dat o lectie despre cum se poate imbina armonios muzica pop cu cea metal. Norvegienii de la Leprous au facut un show de zile mari, cu piesele lor progresive foarte bine gandite. Steven Wilson, geniul muzician super-talentat, a incheiat aceasta editie de ArtMania purtandu-ne prin toata evolutia sa muzicala si prin nenumarate genuri, facandu-ne martori la ceva ce eu nu am mai trait pana acum, un concert cu sunet surround! Multumim, ArtMania! A fost o avalansa de emotii si trairi! Ne vedem si la anul!” , spune Gina.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.