Frozen: Peripetii in regat

Portile regatului de gheata din Arendalle se deschis pentru toti copiii din Medias.  Mediesenii sunt asteptati duminica, 24 noiembrie a.c., de la ora 11:00, la Sala Traube sa se intalneasca cu personajele preferate din Frozen.  Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf,dar si Kristof impreuna cu Zven, renul sau prietenos, te asteapta.

“Timp de o ora , traim impreuna bucuria unei aventuri unice, presarata cu mult dans, veselie si distractie din plin. Biletele se gasesc online pe

www.eventbook.ro sau pe str. Nicolae Iorga Nr 2 – Centrul de informare Turistica, librariile Humanitas sau inainte de eveniment, in functie de disponibilitate”, spun organizatorii.

De azi in cinematografele din Romania este si partea doua a filmului Frozen.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.