Formația Dinamic cântă la Sighișoara

Formația Dinamic cântă la Sighișoara. Sâmbătă, 18 martie 2023, de la ora 20:30, vino la concertul de muzica rock al trupei Dinamic, de la La Piazzetta. Hai să te distrezi împreuna cu cea mai longevivă formație din Mediaș. Suport artisti 30 de lei. Rezervări la telefon 0740.085.266

Actuala formaţie DINAMIC continuă cu mândrie activitatea formaţiei înfiinţată în urmă cu aproape 50 de ani la Mediaş, care a avut o carieră neîntreruptă până în anul 1991. Formaţia medieşeană Dinamic a fost înainte de 1989, de mai multe ori invitată să-şi înregistreze piesele la Radio – Televiziunea Română.

Trupa Dinamic și-a lansat la începutul acestui an, o melodie nouă. Este vorba de piesa intitulată “Ce-a mai rămas”, care face parte din compozițiile realizate în timpul carantinei. Piesa este difuzată de mai multe posturi de radio din ţară şi străinătate, iar sâmbătă o vom asculta în cadrul programului pregătit de băieţi.

În ultimii patru ani Dinamic a cântat în deschiderea celor de la Riff, Proconsul, Taxi, Compact, Ştefan Bănică, Irina Rimes, şi Smiley. Trupa a fost de două ori cap de afiş al evenimentului Rock pentru Monumente (Rock 4 Monuments) organizat de Asociația Patrimoniul bisericilor fortificate (Verein Kulturerbe Kirchenburgen) din Germania.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.