”Focul-prieten si dusman”

Cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania, Muzeul Gazelor Naturale organizeaza in data de 15 septembrie, incepand cu ora 12:00, evenimentul “Focul-prieten si dusman”.

Programul actiunii va cuprinde: o sesiune de comunicare sustinuta de capitan Badila Alin din cadrul detasamentului Medias- Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ”Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu in care le vor fi prezentate elevilor:

  • actiunile de prevenire si combatere a incendiilor casnice sau colective;
  • utilizarea mijloacelor care contin produse inflamabile intr-un mod cat mai responsabil;
  • respectarea regulilor privind folosirea unor mijloace ce pot provoca incendii;
  • masurile de prim-ajutor in cazul unor astfel de accidente petrecute atat in propria locuinta, cat si in interiorul institutiilor si in locurile publice.

Sesiunea de comunicare va fi urmata de un exercitiu practic, oferit de pompierii detasamentului Medias, prin care le vor expune elevilor tehnicile de baza de prim-ajutor in cazul incendiilor colective.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.