Film în aer liber la Kaufland Mediaș

Marți, 28 iunie a.c., de la ora 21:20, în parcarea magazinului Kaufland Mediaș avem parte de o proiecție de film. Medieșenii sunt invitati să vizioneze în aer liber, una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani, „Deasupra tuturor”.

„Deasupra tuturor” prezintă povestea lui Carl, un septuagenar, care, deranjat de modul haotic în care vecinii își construiesc locuințele își ia zborul cu tot cu casă, susținut în aer de o mulțime de baloane multicolor.  Acesta vrea să-și țină și o promisiune făcută soției lui decedate, aceea de a explora lumea întreagă, are o singură hibă: în momentul „decolării”, pe prispa casei lui se află și un entuziast puști de opt ani.

Evenimentul este  organizat de Asociația Cinemobilul în parteneriat cu Kaufland România. Intrarea este liberă . Animația va fi dublată în limba română.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Da frumos copii stau in picioare si adolescenti jos… parerea mea este ca cineva trebuia sa se ocupe de asta…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.