Festivalul de film in aer liber “La Perne”

Un concept inedit care aduce in centrul orasului Medias, in Piata Regele Ferdinand I, timp de 5 zile, 10 filme cu totul speciale, nominalizate si premiate la festivalurile de profil. Contrast Publicitate in colaborare cu Primaria Medias, Caravana TIFF, Paralela 45 si ADD Transilvania Mea va invita la prima editie a festivalului de film in aer liber „LA PERNE”.

In perioada 16-20 august a.c., iubitorii de film sunt asteptati la festival, in centrul orasului Medias, intrarea fiind libera in limita locurilor disponibile.

Programul festivalului il gasiti mai jos, iar detalii despre filme si eveniment ai pe pagina noastra de Facebook – https://www.facebook.com/lapernemedias/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.