Expozitie de pictura Tudor Turcu

Tudor Turcu revine dupa 10 ani pe simezele mediesene cu o expozitie personala. Evenimentul este programat luna viitoare la Muzeul Municipal, chiar de ziua de nastere a artistului.

“Dupa 10 ani ma intorc acasa si expun ce am fost invatat de cei doi maestrii care acum picteaza cu Lumina (Unchiuletu meu drag Grigorie Muntean si Maestrul Profesor Cioban Marius( cei care mi-au pus carbunele,pensulele,culoarea in mana in mod parintesc).

Cel mai frumos cadou de ziua mea de nastere e sa am a 10 a expozitie de pictura personala acasa la Medias! Va astept la Muzeul Medias pe data de 5 Martie sa ne cunoastem, sa petrecem si sa ne bucuram de pictura,grafica, creatiile mele tinute in umbra ani de zile!”, anunta Tudor pe facebook.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.