Expozitie de arta plastica FOuR ART

Muzeul Gazelor Naturale se alatura si in acest an institutiilor care sustin proiectul Noaptea Muzeelor.


“Va invitam sa ne vizitati sambata, 18 mai a.c., in intervalul orar 14.00 – 22.00, pentru a putea afla lucruri inedite despre istoria gazelor naturale, despre activitatile desfasurate in aceasta institutie, iar de la ora 18.00 sa participati la vernisajul expozitiei de arta plastica intitulata FOuR ART, fiind alaturi de cei patru tineri expozanti, talentati si cu perspective si viziuni diferite in ceea ce priveste grafica, arhitectura si designul, precum si de profesorul de arte Sorin Panazan, coordonatorul elevilor.
O dupa – amiaza si o seara petrecute in lumea artei si culturii, sunt momente de neuitat! Va asteptam! “ este invitatia celor de la Muzeul Gazelor Naturale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.