Expozitia temporara: Pasari din Medias si imprejurimi

Primaria Municipiului Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret propune publicului interesat o noua expozitie temporara, intitulata “Pasari din Medias si imprejurimi”, deschisa la sediul Muzeului Municipal Medias incepand cu data de 9 decembrie 2019. Expozitia temporara “Pasari din Medias si imprejurimi” va putea fi vizitata la sediul Muzeului Municipal, str. Mihai Viteazu, nr. 46, pana in data de 20 iunie 2020.

Prin specimenele naturalizate selectate din colectia Muzeului Municipal Medias, se doreste realizarea unei incursiuni in tainele avifaunei mediesene. Cele peste 60 de specii de pasari selectate includ specii comune, dar si pasari rar sau foarte rar intalnite in zona noastra.  Publicul vizitator are ocazia de a admira unele dintre cele mai frumoase pasari salbatice, precum pescarusul albastru (Alcedo atthis), grangurul (Oriolus oriolus) si prigoria (Merops apiaster).  Pasarile au fost structurate expozitional in functie de habitatul in care acestea pot fi intalnite.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.