Expozitia de pictura Armonii de primavara

Muzeul Municipal Medias gazduieste de azi, 11 aprilie a.c.,  expozitia temporara de arta plastica Armonii de primavara, realizata in colaborare cu Școala Gimnaziala ”C.I. Motas” și Școala Gimnaziala Nr. 7 din Medias. Vernisajul expozitiei va avea loc  la ora 15:30. Expozitia va fi deschisa la sediul Muzeului Municipal, Str. M. Viteazu, Nr. 46, in perioada 11 aprilie – 10 mai 2019.

“Aceasta expozitie reuneste o serie de elevi inzestrati cu talent artistic ai scolilor amintite, coordonati de catre profesorul Sorin Panazan. Grupul micilor artisti prezinta publicului numeroase lucrari de grafica si pictura in care abunda culoarea. Dupa griurile reci ale iernii, primavara intra triumfal in viata noastra prin explozia de culori, iar elevii celor doua scoli, doresc sa patrunda in sufletul dumneavoastra prin intermediul culorilor si sa aduca caldura naturii in inimile dumneavoastra!, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.